tisdag 8 februari 2011

Long time, no see

Oj, vad länge sen det var nu...Jag ska försöka sammanfatta vad som har hänt i projektet.

Alla intervjuer med AIK-spelarna är klara, både gruppintervjuer och individuella. Det har varit väldigt spännande att ta del av vad de har att säga om vad det innebär att vara kille och manlig/omanlig och om det är något viktigt överhuvudtaget. Vi har börjat skriva ned resultaten och kommer att ge ut rapporten/boken någon gång i maj. Release för boken och filmen, som också är under produktion, kommer att vara den 16 juni på Restaurang Råsunda.

Tom maj nu så kommer det mesta handla om att skriva och analysera de resultat som vi fått fram men några aktiviteter kommer att ske under tiden. AIK:s ledare kommer under våren att vara med på två föreläsningar om nutrition och två med inriktning biomekanik. Föreläsningarna hålls av Carl-Johan Sundberg och Linda Bakkman, båda verksamma vid KI.

Jag har varit i Utrecht, Holland vid W:J:H Mulier Instituut för att diskutera Hollands pilotprojekt där killar och tjejer har fått spelafotboll ihop. Utvärderingen av projektet var inte klar men det är många klubbar som anammat systemet och det ska bli intressant att se hur det utvecklas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar